Ratings

Discussion in 'Forum Support' started by Steve, Feb 2, 2017.

  1. Steve

    Steve Administrator Owner

    Joined:
    Feb 14, 2003
    Messages:
    15,524
    Likes Received:
    1,598
    Location:
    Cancun
    Ratings:
    +1,962 / 13
    You'll see below each post there is a ratings button.

    We not only have likes but also several other reactions. These are just a bit of fun and to encourage interaction.

    You can view the ratings count on your profile page, and other peoples. This may give you an insight into whether they are regarded as a knowledgeable and trustworthy member.
     
    Last edited: Feb 2, 2017
  2. Steve

    Steve Administrator Owner

    Joined:
    Feb 14, 2003
    Messages:
    15,524
    Likes Received:
    1,598
    Location:
    Cancun
    Ratings:
    +1,962 / 13
    I don't think the ratings buttons (likes etc) are showing on mobile. All the development has been done from desktop.

    I'll need to look into that, but if anyone finds them please let me know!
     
  3. marshe

    marshe The Original Hottie and Hellraiser Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    3,879
    Likes Received:
    596
    Location:
    when not on vacation, home based 25 mns from Toron
    Ratings:
    +707 / 4
    I am using mobile phone (Samsung) and tge ratings are showing up for me and I have given out a couple via my phone
     
    • Informative Informative x 1
    • List
  4. Guido and Blondie

    Guido and Blondie Paty'O Panty Patrol Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2014
    Messages:
    3,221
    Likes Received:
    43
    Location:
    State of Jefferson
    Ratings:
    +48 / 0
    It appears that our "likes" from the old forum didn't carry over. Is that still in the works or is there a compatibility issue?
     
  5. Steve

    Steve Administrator Owner

    Joined:
    Feb 14, 2003
    Messages:
    15,524
    Likes Received:
    1,598
    Location:
    Cancun
    Ratings:
    +1,962 / 13
    The likes on the old forum were from an add on that won't carry over as part of the migration.

    We're all gonna have to start from scratch on that I'm afraid, including me.
     
  6. Steve

    Steve Administrator Owner

    Joined:
    Feb 14, 2003
    Messages:
    15,524
    Likes Received:
    1,598
    Location:
    Cancun
    Ratings:
    +1,962 / 13
    Huh? What is a tge rating? Tried to google it and cant find anything relevant :)
     
  7. Len from the Floor

    Len from the Floor Regular Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2014
    Messages:
    118
    Likes Received:
    109
    Location:
    Carrollton TX
    Ratings:
    +175 / 1
    @Steve - you could have rated Marshe's post "bad spelling" (as I did - just for fun). I would have rated it "typo" but no such icon was available. LOL
     
  8. marshe

    marshe The Original Hottie and Hellraiser Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    3,879
    Likes Received:
    596
    Location:
    when not on vacation, home based 25 mns from Toron
    Ratings:
    +707 / 4
    Yes it was a typo....give it a bad rating
     
  9. Steve

    Steve Administrator Owner

    Joined:
    Feb 14, 2003
    Messages:
    15,524
    Likes Received:
    1,598
    Location:
    Cancun
    Ratings:
    +1,962 / 13
    Ahh ok I get it now. @marshe meant he could see the ratings on his phone. I thought 'tge' might be some kind of warning he was getting.

    Still cant see the ratings on iphone myself though
     
  10. marshe

    marshe The Original Hottie and Hellraiser Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    3,879
    Likes Received:
    596
    Location:
    when not on vacation, home based 25 mns from Toron
    Ratings:
    +707 / 4
    That is what I was trying to convey....ratings are working fine for me on mobile
     
  11. Donna & Tim

    Donna & Tim I can choose my own title Registered Member

    Joined:
    Jun 3, 2015
    Messages:
    2,597
    Likes Received:
    466
    Location:
    Burlington CT
    Ratings:
    +655 / 3
    On my phone, Samsung, it's pretty much a mirror image as to what you see on a web browser, all the ratings show up and can be used. Tapatalk not working comes up with a (get_config) error.

    T
     
  12. Donald

    Donald Devil's advocate Registered Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Messages:
    9,614
    Likes Received:
    124
    Location:
    Canada
    Ratings:
    +162 / 0

    I was so close to catching up ,lol .
     
  13. Steve

    Steve Administrator Owner

    Joined:
    Feb 14, 2003
    Messages:
    15,524
    Likes Received:
    1,598
    Location:
    Cancun
    Ratings:
    +1,962 / 13
    Tapatalk isn't installed with this system. It's not needed now as the forum works great on mobile as it is.
     
  14. Donna & Tim

    Donna & Tim I can choose my own title Registered Member

    Joined:
    Jun 3, 2015
    Messages:
    2,597
    Likes Received:
    466
    Location:
    Burlington CT
    Ratings:
    +655 / 3
    This is true, guess I can delete Tapatalk on my phone, I only used it for CCC. Thanks Steve.

    T